luni, 29 iulie 2013

Yard Sale de august

Yard Sale de august
Yard Sale de august la Dianei 4

7 x Yard Sale = Yard Sale de august


Pe 18 august 2013, duminica, de la 10:30 pana la 19:00, ne organizam trupele de scotocitori la Dianei 4 (zona Piata Rosetti) pentru editia de august. 


Pe terasa mare si la subsol ne strangem cam 20, ca in fiecare luna, sa ne debarasam casa si viata de tot soiul de lucruri de care ne-am plictisit, care nu ne mai incap, pe care nu ni le mai dorim. Te chemam si pe tine sa faci schimb si sa cumperi la preturi mici comori pentru care nu mai avem loc.

Pentru a saptea data asteptam ochi si minti proaspete care sa caute prin haine si obiecte, apoi sa le redefineasca, sa le recicleze, sa le refoloseasca.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4 in duminica din18 august 2013, de la 10:30 la 19:00, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:
Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / 0724.39.53.58 / www.gabiurda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...