luni, 10 septembrie 2012

Blue skies & hummingbirds

  Colierul din croset de bumbac este un obiect intre doua lumi: cea a hainelor si cea a bijuteriilor. 
  Materialul il duce spre haine si te inspira sa-l atingi, sa-l strangi in palme si sa-l mangai, iar forma iti spune sa-l porti cu grija, sa completeze si complimenteze o tinuta, sa nu-l bagi la masina de spalat si, mai ales, sa-i faci cunostinta cu celelalte bijuterii din cutie.

  Insa, va spun primul secret: bijuteriile de lemn si/sau de croset sunt minunate in calatorii cat este rece afara! Nu necesita grija la traumatisme, pentru ca nu se sparg sau strica in bagaje, nu ruginesc, te inveselesc tactil, sunt versatile si, mai ales, nu-ti accentueaza senzatia de raceala la contactul cu pielea.

  Va spun al doilea secret: bijuteriile de lemn si/sau croset sunt prietenele celor alergici la metale! Se pot elimina complet elementele de metal si le vei putea purta fara griji, plus ca ai infinite variante de culoare si forma, chiar si metalic (dar textil!).

-120 lei - 
Colier crosetat handmade
Double or nothing?

bijuterii handmade
Imi place sa fac trecerea spre toamna prin cardigane colorate, dar mai ales prin coliere de croset de bumbac co-lo-ra-te

bijuterii handmade
Primul mod de purtare: colier dublu. Nu se leaga la spate, ci se baga pe cap cele 2 coliere unite 

bijuterii handmade
Colierul poate fi purtat ca o curea peste o rochie larga de tricot de bumbac sau acril
colier handmade
Al doilea mod: colierul este format din 2 parti unite la mijloc , se leaga pur si simplu la spate


croset din bumbac realizat manual

Verde menta, verde albastru, turcoaz, verde cetina, verde mar, verde smarald, mov pruna & grena, maron lut, maron cafea, fucsia, rosu, rosu carmin, rubiniu, sienna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...